Meng de Griekse yoghurt, het citroensap, en de honing tot een dip. Pers het knoflookteentje uit en voeg dit aan de dip toe. Breng dan op smaak met peper en zout.
Hak de kruiden. Verkruimel de feta in een kom en meng dit samen met de gehakte kruiden en olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.
Snipper het sjalotje en snijd de komkommer in blokjes. Meng olijfolie, witte wijnazijn, mosterd, honing, zout en peper tot een dressing. Doe de dressing, de witte en rode kool bij elkaar in een kom. En ‘kneed’ dit kort. Voeg dan de komkommer en sjalot toe.
Snijd de courgette in plakjes en bak ze kort aan in een pan met een scheutje olijfolie.
Verwarm de Lahmacun in 3 à 5 minuten in een koekenpan zonder olie.
Beleg de Lahmacun met de salade en kaas. Top af met de saus. Rol de Lahmacun op en serveer.