1. Snijd de ijsbergsla fijn, de rode ui in halve ringen, de rode paprika in reepjes en de komkommer in plakjes.
2. Halveer de tomaatjes. Snijd de courgette en aubergine in plakjes en bestrijk samen met de helft van de paprika met olijfolie.
3. Verhit een grillpan en grill de groenten in 5 min. gaar. Keer regelmatig. Zet de gegrilde groente apart en houd warm in een kom met een bord erop.
4. Verwarm ondertussen de Lahmacuns in 3 à 5 min. in een koekenpan zonder olie.
5. Beleg de Lahmacuns met de warme gegrilde groente en strooi hier een handje ijsbergsla overheen. Beleg daarna met de rode ui, tomaatjes, kidneybonen en maïs, gevolgd door de komkommer, rode paprika, olijven en rode bessen.
6. Top naar smaak af met knoflooksaus en srirachasaus. Vouw de Lahmacun dicht en serveer.
Enjoy!