Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de rode ui in dunne halve ringen, de paprika’s in reepjes, de tomaten in partjes, de sla grof en pers de knoflook.
Maak in een kom een dressing van de extra vierge olijfolie en de witte balsamico azijn. Breng op smaak met peper en zout.
Meng de sla en tomaat met de dressing. Houd wat sla apart om de pitabroodjes mee te beleggen. Meng in een aparte kom de yoghurt, de helft van de knoflook en breng op smaak met peper en zout.
Verhit in een hapjespan op middelhoog vuur de zonnebloemolie. Bak hierin de rode ui, paprikareepjes, het komijnzaad, paprikapoeder en de rest van de knoflook. Bak ondertussen de pita’s in de oven volgens de bereidingswijze op de verpakking. Voeg de Lekker&Anders Kip Kebab toe aan de hapjespan en bak nog 3 minuten.
Snijd de pitabroodjes open en vul deze met de sla, gebakken groenten en Lekker&Anders Kip Kebab. Top af met de yoghurt saus en serveer met de salade.